Detail informatie:

• za

Startzaterdag

11:00Hervormde kerk Windesheim + IJssel

Het startweekend komt er binnenkort weer aan. Momenteel zijn we als land nog in de greep van het coronavirus, en houden we allemaal zo veel mogelijk een veilige afstand.
    Maar als kerkgemeente missen we elkaar en willen we graag elkaar weer ontmoeten en elkaar weer spreken.

Deze gelegenheid willen wij graag bieden aan iedereen en daarom hebben wij de volgende activiteit gepland:

Rondvaart op de IJssel
    Op zaterdag 19 September 2020

Opgeven voor deze activiteit is nodig.

Meer informatie in dit document.

Rondvaart boot