De komende tijd nemen we een aantal maatregelen om de verspreiding van het Corona virus te voorkomen. We hebben een tijd geen gezamenlijke diensten gevierd. Gelukkig kunnen we vanaf 5 juli met een paar aanpassing waar bij elkaar komen.

Aanmelden voor kerdiensten

Wij kunnen helaas niet iedereen bij elke dienst ontvangen. Wij vragen u dan ook om zich voor de dienst aan te melden via deze site of door contact op te nemen met Ad Ruissen (bellen of Whatsapp bericht, 06-5538 8462). We willen benadrukken dat iedereen die dat wil en gezond is, de kans krijgt om een dienst te bezoeken. Ook gasten, af-en-toe-kerkgangers en nieuwsgierigen kunnen zich aanmelden voor een dienst. Van harte welkom!

Afspraken voor bijwonen kerkdienst in ons kerkgebouw

Als u naar een kerdienst komt verwachten we dat u zich houdt aan het gebruiksplan dat de kerkenraad heeft opgesteld om de diensten op een verantwoorde manier mogelijk te maken. We hebben er alle vertrouwen in dat het ’s zondags dan zo gesmeerd loopt dat alle aandacht kan uitgaan naar de ontmoeting met God en elkaar.
Gebruiksplan voor kerkdiensten

Thuis bijwonen van kerkdienst

Behalve het bezoeken van de dienst kunt u de ochtenddiensten beluisteren en kijken via kerkdienstgemist.nl. Beluisteren van de ochtend- en avonddiensten kan via de kerktelefoon en via kerkdienstgemist.nl. Zie het document Uitleg kerkdiensten volgen via internet om te weten hoe u de diensten kan volgen.

Kerkblad en weekbrief

Het kerkblad verschijnt eenmaal per maand en is normaal gesproken een prima communicatiemiddel naast de afkondigingen in de diensten. Zo lang het nodig blijkt willen we daar echter een weekbrief op vrijdag aan toevoegen. Op deze pagina vindt u hierover meer informatie.