Juist in deze coronatijd is het waardevol om lokaal de verbondenheid te zoeken en te bidden voor de wereld, de omgeving, de Kerk van Christus en elkaar.

Van maandag 18 januari tot en met zaterdag 23 januari is er elke avond een avondgebed dat vanuit de kerk wordt uitgezonden.

De opzet van de avonddienst kunt u hier downloaden.

Dagelijks live vanaf 20.30-21.00 uur of achteraf te bekijken via www.kerkdienstgemist.nl (zoek op ‘Windesheim’).

Christenen uit de buurt, van diverse kerken, werken mee bij de verschillende gebedsmomenten.

Je kunt actief bijdragen door je gebedspunten door te geven.

Denk aan dingen uit je omgeving, dingen voor de/je kerk enzovoorts.

Op de hoogte blijven van de definitieve plannen en eventuele wijzigingen? Geef dan je emailadres door – dan gebruiken we dat om je op de hoogte te houden.

Geef dit bericht vooral door!

Er is een boekje beschikbaar met meer informatie over de week van gebed en de thema’s die aan de orde komen. Dat is gratis aan te vragen via ds. Jan Hendrik van Wijk. Je kunt het gebruiken bij het volgen van de avondgebeden óf voor jezelf.

We hopen zo op mooie momenten van verbondenheid met Christus en elkaar!

Contact:
ds. Jan Hendrik van Wijk